Behang maken van uw eigen foto's

Creëer een persoonlijke woning door uw eigen ontwerp fotobehang af te drukken in een uitstekende kwaliteit.

Een eigen fotobehang maken is heel eenvoudig – upload gewoon de foto die u als behang wilt en snijd deze bij tot de door u gewenste hoogte en breedte. Wij bieden u zekerheid doordat we alle ontwerpen één voor één bekijken. Dan bent u verzekerd van kwaliteit voordat we gaan drukken.

 • Prijs: Vanaf €49/m2 (incl. BTW).
 • Kwaliteitscontrole vóór afdrukken.
 • Levertijd: 2 à 3 weken.


Klantendienst

Hebt u vragen over het maken van uw eigen fotobehang, of specifieke wensen voor onze designdiensten?

Neem dan contact met ons op via info@mrperswall.be
Of op 011/81 93 00.

Inspiratie

FAQ

Als uw bestand kleiner is dan 1000x1000 pixels, kan het niet worden geüpload. Wil een afbeelding goed uitkomen op een groot oppervlak, dan is een hoge resolutie vereist. Een resolutie van 1000x1000 wordt als bijzonder laag beschouwd, maar het kan werken als u een klein oppervlak wilt behangen. Lees meer op.

Wij bieden u zekerheid doordat we de kwaliteit van uw foto bekijken voordat we deze afdrukken. We doen dat om de kwaliteit en de resolutie van uw foto te garanderen. We nemen contact met u op als we vragen of suggesties voor verbeteringen hebben.

Onze designstudio kan u bijna overal mee helpen! Bijvoorbeeld met:

 • Het aanpassen van kleuren en het inkleuren van specifieke voorwerpen in een afbeelding
 • Het verplaatsen of verwijderen van voorwerpen op een foto
 • Het aanbrengen van diverse filters om de uitstraling van een afbeelding te veranderen of het effect ervan te verbeteren
 • Het helpen om fotocollages te creëren

Dit waren maar een paar voorbeelden. Bekijk hier waar onze Design Studio u mee kan helpen. Als u ideeën hebt over wat u zou willen doen, neemt u dan hierover contact op met klantendienst.

Originele kwaliteit: €49/m2 (incl. BTW)
Ons behang staat bekend als zogenaamd Non Woven/Easy up behang. Dat betekent dat u eerst lijm op de muur opbrengt en vervolgens het behang opplakt. Dat is de makkelijkste manier van behangen.

Het aantal pixels dat een afbeelding heeft, geeft een idee van hoe scherp de afbeelding wordt. Een afbeelding met een hoog aantal pixels wordt scherper dan een afbeelding met minder pixels. Voor een complete wand hebt u daarom een foto met een veel hogere kwaliteit en met veel meer pixels nodig dan wanneer u een kleiner oppervlak wilt behangen.

Ook een aantal andere factoren speelt een rol om te bepalen of de fotokwaliteit goed genoeg is voor een fotobehang.

 • De lichtbalans in de afbeelding heeft ook effect op het resultaat. Een donkere afbeelding heeft voor een goed resultaat vaak een hogere resolutie nodig.
 • De focus van de afbeelding is ook van essentieel belang. Afbeeldingen met beweging vragen vaak om een hogere resolutie dan een stilstaande afbeelding waarbij een statief gebruikt is.

Deze handleiding geeft u een idee welk formaat afbeelding voor verschillende wandgroottes nodig is.

Hoeveel pixels moet een fotobehang hebben

Voordat we uw afbeelding afdrukken, bekijken we deze om de kwaliteit van het behang goed genoeg is.

 

Productinformatie:

 • Niet geweven (geen pvc)
 • Brandveilig - gecertificeerd klasse A, ASTM E84
 • Applicatie voor handig met lijm insmeren van de muur in plaats van het behang
 • 45 cm brede banen
 • We raden aan zowel in de breedte als in de hoogte 5 cm (2 inches) toe te voegen als extra marge

 

De originele kwaliteit en resolutie van een foto kunnen niet worden verbeterd. Maar de afbeelding kan wel worden bewerkt om het effect te verbeteren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van verschillende filters. Neem contact op met de klantendienst als u hulp wilt met uw foto of hierover vragen hebt.

Member of WallVision group
Boråstapeter
Cole & Son
Engblad & Co
Mr Perswall